Varför ?

115175-3


Helvetes jävla skit fan ... Typ .. Denna kvällen va bara rent åt helvete från första början ..
Jag hatar att de över huve taget KAN bli såhär  samtidigt som jag blir ledsen över att de verkligen blev så .. Jag vill bara spola tillbaka tiden och ändra på allt .. Vi hade kunnat ha kul ändå .. Känner jag i allafall . För sent nu ! Inget att göra åt men fan ändå .. Jag hoppas verkligen att detta fixar sig för såhär vägrar jag ha de . Jag total vägrar ! ! Vi behöver dig no matter what !

Pepe mitt hjärta ! Jag Älskar Dig Så !

Såååååå vacker

Såååååå vacker

Som dom flesta vet så tappade ju jag min jävla telefonjävel på en jävla strand i Simremarken och jag va ju givetvis mycke ledsen över de men de gick över snabbt när jag istället fick tag på denna mobilen !
Sååååå jävla het och jag bara ÄLSKAR den .. Ville egentligen ha den i rosa men den fanns inte om man köpte den kontant =( De får gå ändå .. Fick precis väldigt glada nyheter ! Tills jag o Petra får vår lägenhet ska vi hyra ett hus i Sjöbo sommarby .. Så jävla kul .. Livet kan fan inte bli bättre nu alltså .. Helvete så kul .. iiiiik =)


Älska <3

Oh my fucking lordi

Denna helgen har varit såååå sjuk !
De började i fredags då jag , Pepe och Didi först förfestar hos Didi sen drar in till Petri i Malmö .. På bussen träffar vi vår vän Göran ..  Vi SKULLE på bar runda men vi kom inte längre än Petri .. Haha .. Vi beställde in
2 shots var , Turkisk .. 6:or också för den delen .. Svepte dom o sen 2 till .. Sen va de fullt ös på oss .. Vi sjöng , dansade o fy fan så laddade vi va .. Kvällen slutade med att jag ligger på en bänk utanför Petri och de står 4 poliser hos mig som vill ta mig , men jag vägrar .. Sen kom Pepe o räddade mig . Vi tog en taxi för vi hade aldrig kommit till bussen .. När vi hoppar av taxin så står Sandra & Therese där och ( tar emot oss ) Kan man säga och sen hjälper dom oss hem .. Fy fan , så full har jag bara varit en gång innan o de va inte skoj .. Vi skrattar fortfarande åt den kvällen .. Haha !

Lördagen va inget o hura för men sen kom söndagen .. Helvetes jävla söndag ..
Jag och Pepe åker hem till Mamma som bor i ett hus vid stranden .. Så ska min lillebror åka på sin mini chopper ( tror de stavas så ) och jag skulle ju givetvis åka med .. Så vi tar en runda ner på stranden och sen hem .. När jag kommer in så upptäcker denna dumma blondinen att hon måste ladda mobilen för den e död men mobilen e borta .. BORTA !! Fatta att jag har tappat den på stranden . ( gråt ) Jag och mamma har varit där sen halv 9 i morse och letat men hittade inte den .. Idag e de måndag och jag börjar få spel . Jag klarar inte de mer . Jag skulle kunna böla ..
Ett tips ! Håll hårt i era mobiler för de gör verkligen ont när dom försvinner =(


KIss ass


Den bästa !

Det finns två töser på 18 och 19 år som heter Petra och Sandra .. Dom träffades för 6 år sedan då Sandra och Petras bror blev tillsammans .. De förhållandet varade dock inte länge men vänskapen fanns alltid kvar mellan de tre vännerna .. Men sen en dag flyttar Petra med sin familj till sjöbo och Sandra till Trelleborg . Den kontakten de svor de alltid skulle ha försvann sakta iväg .. Inte helt , men lite .. Med tiden växer töserna upp och blir vuxna då de plötsligt känner att detta inte funkar längre .. Deras vänskap va ju den bästa ! Dom tar genast kontakt med varandra igen och träffas för att festa .. Sedan den dagen har Sandra och Petra haft ständig kontakt och ska nu flytta in i sin första lägenhet tillsammans .. Kontakten mellan dessa två tjejer ska aldrig brytas igen !


Jag minns de som igår gumman när vi låg på ditt rum , 12 och 13 år gamla och drömde om vår lägenhet som vi skulle ha tillsammans .. Inga ord kan beskriva lyckan om att få en dröm uppfylld !

Älskar dig petra <3  Du&Jag