Min underbara

Fan vad jag saknar dig !!!


Här är lite bilder på mig och Petra <3
Haha, en av våra "smarta" idéer :)
Sätta upp tält i mitt storarum .


Vi kan faktiskt prata med varandra utan att säga ett ord :)


Trelleborg


Mys med lilla Jacko


också en av våra smarta idéer .
Bada i vombsjön (som är stooor) den 6e mars 2007..


Jag älskar dig pluppen, till månen och tillbaka <3
Dagens nyhetJag vaknade 06.22 av att Johan skrek till och hunarna skällde .. Jag sov så hårt så jag uppevde bara några få sekunder men fan så läskigt .. Vi bor i Veberöd så de är nästan mitt i smeten :S Såhär står det i nyheterna idag .
Omkring tjugo över sex på morgonen skakades Skåne av ett jordskalv med en magnitud på 4,7. Sydsvenskan har fått in rapporter från hela Skåne och från Danmark och Småland. Enligt experter kommer sannolikt efterskalv.


Jordskalvet som kändes över hela södra Sverige på tisdagsmorgonen är det starkaste på över 100 år. Och nu räknar experterna med efterskalv. - Men att människor ska komma till skada är osannolikt, säger Reynir Bödvarsson vid Seismologiska institutet i Uppsala.

Han väcktes av en journalist fem minuter efter skalvet som hade sitt epicentrum i närheten av Tomelilla enligt preliminära uppgifter.

Enligt Reynir Bödvarsson rör det sig om ett skalv med en magnitud på 4,7.
- Det kändes över hela Skåne, stora delar av södra Sverige, upp till Stockholm, Danmark och säkerligen norra Tyskland.

Vanligtvis inträffar jordskalv runt kontinentalplattornas gränser, men det förekommer även jordbävningar inuti plattorna.
- Dessa skalv vet vi lite mindre om, men vi forskar kring det och all information vi kan få är väldigt värdefull, säger Reynir Bödvarsson.

Han menar att det är rimligt att förvänta sig efterskalv - även om de inte lär bli lika kraftfulla som morgonens.
- De flesta av dem kommer förmodligen inte kännas alls. Men det är inte osannolikt att något kommer att kännas.

För att hitta ett jordskalv som är i paritet med morgonens måste man gå tillbaka till 1904 då ett jordskalv skakade Kosteröarna utanför Strömstad.
- Det närmaste vi kommer de senaste åren är Skövdeskalvet 1986, men det var mindre än detta, slår Bödvarsson fast.

Enligt honom behöver allmänheten inte känna någon oro för att skadas i ett skalv, sannolikheten för det är mycket liten, menar han.

Jag blir så ARG !!!

Detta inlägget handlar om djur. Dessa stackars små varelser som inte skulle skada en fluga blir misshandlade, torterade, flådda levande och slaktade . Det gör mig så fruktansvärt arg och frustrerad och bara att sitta här och veta att detta pågår just nu, någonstans i världen dör ett stackars djur brutalt för att det existerar . Jag ska engagera mig i ett projekt om djurplågeri och slakt i Kina . På dessa första bilderna ser man hur en man kastar iväg en stackars hund med ett koppel runt halsen ..


Och här kan man se den stackaren kämpar för sitt liv när mannen bara går vidare och släpar hunden på marken.detta är något som berör mig otroligt mycket. dessa bilderna har jag tagit från den sidan där man kan engagera sig i projektet i kina.


I oktober 2006 införde "säkerhetsbyrån för allmänheten" i Kina regeln att alla hundar i Beijing som är över 35cm i mankhöjd är olagliga och ska avlivas.
Hur sjukt är inte det ?
Nästa två bilder visar hur en kvinna ber "hundinspektörerna" om nåd för sin hunds liv. Tyvärr utan resultat.
Dessa sista bilderna är som jag har hittat på olika sidor men som visar hur det ser ut.


Här slås en hund ihjäl för att bli mat till resturanger i Asien.
denna stackaren ska bli flådd levande.


Bara en liten oskyldig valp som dom ska slå ihjäl med ett järnrör.Jag förstår inte hur dom kan göra så.
Mina hundar hade blivit dödade i Asien.
Tänk att dom går och knackar dörr för att berätta att dom ska döda ditt djur för att det är över 35cm i mankhöjd, bara för att det är som det är och finns till.
Nej detta måste stoppas, på något sätt måste det stoppas.
All goneThis dream was not supposed to break

Vad hände här liksom ?

Ja , vad hände ? Denna lilla tjejen är helt galen i Idol-Johan .. Så galen att de blir patetiskt .. Hon sa till coh med att han betyder mer än hennes familj :/ Hur ser man på de ?
Hon belv ju helt hysterisk .. Stackars tjej som uppenbarligen inte har mycke innanför skalet ..
Här är i alla fall några bilder från kvällen .