I don't play your rules I make my own


Jävla spotify premium.. Försöker fixa det på mobilen och har gjort allt jag ska men ändå går det inte när jag är offline. I don´t get it :/ Vad går fel? Jag måste ha det fixat till måndag när jag ska åka till jobb..

Var på möte imorse i Ystad vilket var skitbra. Nu ska jag försöka göra något vettigt innan det är dags för kvinnomöte..

Ska ringa svenska ambassaden på måndag ang lite info om hur jag ska gå till väga för att åka till Usa. Hund vakt är fixat så det kan jag släppa :) Känns som att jag kommer någonstans nu faktiskt :D

Puss folket <3

Pack my bags and leave


Vet ni vad folket? Jag tänker dra från Sverige. Jag planerar en kanske långvarig resa till Usa för att se om det är där jag vill bo. Det känns verkligen rätt så varför inte prova. Jag kan ju alltid komma tillbaka. Tänkte först resa dit och kolla upp en massa nödvändiga saker som boende, jobb mm och sen ska jag försöka få ett jobb inom musiken. Vet inte när, var eller hur än men det kommer. Fan vad bra det känns. Har aldrig varit så säker på någonting förut :p
Jag har så mycket drömmar att jag måste försöka förverkliga någon och min största dröm är just en "karriär" i Usa.
Wish me luck <3
Impossible means nothing to me!

This road is anything but simple
Twisted like a riddle
I've seen high and I've seen low


Under tre års tid har vi klyddat väldigt mycket. Det har varit mycket kärlek men även en hel del skit .
Jag älskar honom, det vet jag men det är inte tillräckligt.. I förrigår när vi pratade i telefon så bestämde vi att det får vara bra nu och att vi ska gå vidare på vars ett håll vilket känns lite konstigt.
Det känns fel på något sätt. Jag tror att detta är ännu ett felaktigt beslut som förändrar min framtid men skillnaden denna gången är att beslutet inte är mitt. Jag kan inte göra något längre, jag har gjort vad jag kan!

Från en sak till en annan. Grattis på födelsedagen mamma lilla som blir 44år idag :D

För övrigt är det sista dagen på jobb imorgon innan min semester och nästa vecka ska jag till Götet och se Pink :) Ser framemot det massor.
I helgen blir det nog mys med min lilla Pepe och resten av min ledighet ska vara solig och varm, så det så!
Puss på er folket <3


So loud, the voices of all my doubts
Telling me to give up, to pack up and leave town