Random

Jag vet nästan inte var jag ska börja. Vansinnigt mycket händer just nu. Först och främst ska jag bli storasyster igen till en liten lillebror :) Han är beräknad den 24 november och jag ska få vara med på förlossningen. Vi har varit på 4 ultraljud och allt ser fint ut. Jag har bestämt mig för att stötta mamma fullt ut och vara med överallt så jag känner mig verkligen delaktig i bebisens utveckling. Det ska bli väldigt häftigt att få vara där när han föds också :)

Jacko har nu blivit 7år och lilla Leah är 4,5år. Ibland önskar jag att dom inte blev äldre när man tänker på att dom en dag ska lämna mig.

Jag jobbar kvar som mäklarassistent men har fått gå ner i tid eftersom att det inte är så lätt att sälja numera. Därför har jag tid att skaffa mig en hobby så på måndag börjar min första rugby träning. Det ska verkligen bli as spännande att prova på :p

På tal om rugby så var penguins i stan spelade mot våra pingviner, vilket var uppfriskande. Jag behövde verkligen komma ut och träffa lite roligt folk. Förmodligen drar vi till Skottland i september och kollar på några matcher och festar lite. Jag och Nathalie pratade om en solsemester men det får vänta lite :p

Nu ska denna svensken sova. Imorgon blir det en övernattning i mosters husvagn med hundarna. Kan vara skönt att komma hemifrån lite :)
Ta hand om er folket! xoxo

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/115175/images/2012/pic_207435818.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/115175/images/2012/pic_207435819.jpg" class="image">