Many years have passed since those summer days

Jaha ? Vad har jag gjort idag ? Jobbat .. Har gått ner på 50% nu på grund av lågkonjunkturen . Inte så jävla kul men vad kan JAG göra ?
Mamma fick veta att hon fick lägenheten som tittade på  :) Skönt för henne att kunna flytta därifrån . Hon förtjänar de .
Börjar jobba på lagerhaus i Lund den 30 november . Känns bra som fan och jobbet är fett kul :) Hoppas bara att jag kan få massa jobb där .
Funderar på att hitta en bra sångpedagog .. Måste fan börja göra något innan jag klättrar på väggarna här hemma .
Får se hur länge vi bor kvar här också .. Våran granne på nedanvåningen knäcker oss . Han hittar något att klaga på hela tiden och nu pallar vi fan inte mer . Men var ska man flytta ? Malmö tänker jag fan inte bosätta mig i . Då kan jag lika bra sätta ett skott i pannan på oss allihopa för där lär man väl inte överleva en vecka ens .. Nej tack till Malmö !
Lund ? Jo visst men jag vet inte . Har inte riktigt fastnat för Lund . Hade kanske gjort de om man flyttade dit men alla lägenheter ska gå till studenterna . Dom som jobbar då ? Var får vi bo ?
Ah , jag vet inte .. I denna byn tänker jag inte stanna.
Ett ord för hur man blir här och de är toffel . En FET jävla toffel .. Ingen att umgås med och ingenstans att gå ut .. saknar att umgås med folk som mig , gå ut och ta en öl eller bara gå ut i stan .. INTE byn . Stan !
Kan ju ta bussen till Lund men orka .. Jag vill kunna gå till stan men de går ju inte ..
I helgen ska Johans kompis bror komma till oss från Gotland .. Blir säkert kul :)
Schemat för denna veckan ser väl ut som följande ..
Jobb , hem , mat , träning , sola ,  tv , sova .. KUL !!!!! Jag blir knäpp ...
Nä nu drar jag mig tillbaka och återkommer när jag har något vettigt att komma med ..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback